Australiëstraat 12, 6014 DC Ittervoort +31 (0) 475 436 309 info@vanbussellogistics.nl

Welkom bij van bussel logistics & warehousing

Van Bussel Logistics & Warehousing is een modern, middelgroot familiebedrijf met veel ervaring in de transport sector. Wij onderscheiden ons door sterk betrokken personeel, uitgebreide dienstverlening en we staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar!

Bij Van Bussel Logistics & Warehousing zijn ruim 50 medewerkers actief die allen gediplomeerd zijn en hun vakkennis dagelijks laten blijken aan onze tevreden klanten. Onze medewerkers zijn zich er sterk van bewust dat ze het visitekaartje zijn van onze klanten.

Wij beschikken over een uitgebreid en jong wagenpark van circa 30 eigen voertuigen. Variërend van (MEGA) trekker-oplegger combinaties, motorwagens, koelwagens, city-trailers, distributietrailers en busjes.

— Roger van Bussel, directeur

Onze visie

Bij Van Bussel Logistics streven we naar een toekomst waarin logistieke uitdagingen naadloos worden overwonnen, waar afstanden worden overbrugd met efficiëntie en waar betrouwbaarheid de sleutel is tot succesvolle transportoplossingen. Onze visie is gebaseerd op het creëren van een wereld waarin grenzen vervagen en waar logistiek niet alleen een kwestie is van vervoer, maar van verbinding.

Onze Missie:

Van Bussel Logistics is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige, betrouwbare en duurzame transportdiensten. Onze missie is om niet alleen goederen te verplaatsen, maar om partnerschappen te smeden die gedijen op vertrouwen en integriteit. We streven ernaar om innovatieve oplossingen te bieden die de logistieke industrie transformeren en om een positieve impact te hebben op de gemeenschappen waarin we actief zijn.

Branches

 Het leveren van kwaliteit en een uitgebreide dienstverlening stelt ons in staat om een breed scala aan klanten te bedienen. Onze klantenkring is zeer gevarieerd. Momenteel heeft Van Bussel Logistics & Warehousing opdrachtgevers in uiteenlopende branches

Groothandel

Retail

Detailhandel

Overheid

Industrie

Farma

Chemie

Agro